Over Cloudkeeping administratie en advies Alkmaar

Cloudkeeping administratie en advies Alkmaar is een administratiekantoor opgericht door Safrina Wagter in november 2014.
Na een afgeronde HEAO-opleiding Accountancy AA in 2006, diverse vak-inhoudelijke cursussen en een decennium aan ervaring bij diverse accountants- en administratiekantoren, volg ik nu mijn hart en daaruit is Cloudkeeping administratie en advies Alkmaar ontstaan.
Bij Cloudkeeping administratie en advies Alkmaar, is uw financiële administratie in vertrouwde en ervaren handen! Naast het verzorgen van uw boekhouding, zal Cloudkeeping administratie en advies Alkmaar op dezelfde ervaren en secure wijze ook uw aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting samenstellen, evenals uw jaarcijfers berekenen.

Over Safrina Wagter

Geboren en getogen in Amsterdam, woon ik nu alweer ruim 15 jaar in de mooiste wijk van Alkmaar, het Hoefplan, met mijn zoontje en hond.
We wandelen veel met de hond in de groene omgeving van het Hoefplan en de Hout, maar ook de bossen en stranden hier in de omgeving zijn favoriet.

Het lijkt mij leuk om nader kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee!

Met vriendelijke groet,

Safrina Wagter